Melisa Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Melisa sabunu hassas ciltler için özel olarak üretilen, cilt ve vücut sağlığını geliştiren özel bakım ürünüdür. El, yüz, vücut kullanımı için ideal olup içeriğindeki lanolin, gliserin, kurutulmuş çiçek, baharatlar, esansiyel yağlar, aloe vera jeli gibi pek çok içerikle cildinizi rahatlatarak sakinleştiren, yatıştırıcı özelliğe sahiptir.

 

Melisa sabunu hassas ciltler için özel olarak üretilen, cilt ve vücut sağlığını geliştiren özel bakım ürünüdür. El, yüz, vücut kullanımı için ideal olup içeriğindeki lanolin, gliserin, kurutulmuş çiçek, baharatlar, esansiyel yağlar, aloe vera jeli gibi pek çok içerikle cildinizi rahatlatarak sakinleştiren, yatıştırıcı özelliğe sahiptir.

Melisa Sabununun Faydaları Nelerdir?

Melisa sabununun faydaları uzun süren nemlendirici etkisi, fresh hoş kokusu ve tedavi edici,  sağlıklı bakım etkisiyle dikkat çeker.   Vücut bütünlüğünüzü koruyan yüz ve cilt sorunlarınızı kısa sürede önleyen özel bakım sabunun faydalarından bazıları şunlardır:

Limon balsamı olarak bilinen nane ailesinden gelen Melisa sabunu içeriğindeki limo, bitki özleri sayesinde cildinizi nemlendirerek oldukça yumuşak, bakımlı, dinamik cilt yapısına sahip olmanızı sağlar.

Sinir sistemi üzerinde yüksek etkili olup stresi azaltarak rahatlatır.

Stres ve gerginlik duygularını gevşeterek yatıştıran, sinir sistemini güçlü tutan özel bakım sabunu ruh hali üzerinde faydalı pek çok etkiye sahiptir.

Özellikle çocuklarda uykusuzluk problemini gidererek kaygı ve depresyonu önemli ölçüde azaltır.

Melisa Sabunu Ne İşe Yarar?

Melisa sabununu kullananlar uygulama sonrasında özel üretim sabunun kişinin ruh sağlığı, cilt ve vücut sağlığı üzerindeki mucizevi, estetik, bakım etkisini fark eder. Anksiyete ve depresyon belirtilerini hafifleten Melisa sabunu sinir sistemi üzerinde sakinleştirici etkiye sahiptir. Genç ve yetişkinlerde anksiyete düzeyini düşüren ideal yağ dengesi cildinizin neme doyurur. Saç bakımı tedavilerinde de oldukça tercih edilen Melisa sabunu saçları kökten uca besleyerek daha gür, bakımlı, estetik ve doğal şekilde uzamasını sağlar. Karma cilt temizliğinde etkili olup cilt kusurlarını kısa sürede iyileştirir. Akne, sivilce, mantar, leke ve koku oluşumunu gidererek sağlıklı gelişiminizi hızlandırır.

Melisa Sabunu Nasıl Kullanılır?

Melisa sabununu kullananlar ürünü ilk kullanımdan itibaren el, yüz, saç ve vücut üzerindeki canlı, parlak, güçlendirici bakım etkisini fark eder. Banyo yaptığınızda cildinizi ölü hücrelerden arındırarak cilt hücrelerinizi yeniler. Cildinizi derinlemesine temizleyen özel bakım sabunu cilt ve güneş lekelerine karşı koruyucudur.

Melisa Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Melisa sabununun gün içinde kullanımı bir ya da ikidir. Yüzünüze uyguladığınızda cildinizi derinlemesine temizleyen özel üretim sabun kemik, kas ve eklem sisteminizi rahatlatır, gevşetir ve güçlendirir. Cildinizi derinlemesine besleyen özel bakım sabunu beyninizin bilişsel görevlerini rahatlıkla yerine getirmesini sağlar. Öjenol ve tanenler bakımından zengin vitamin kaynağı olup cildi derinlemesine temizleyerek antioksidan bakımından zenginleştirir. Yüksek oranda zeytinyağı içerdiği için serinletici, doğal, hoş kokusuyla cildinizin pamuksu, genç, estetik görünmesine yardım eder.  

Melisa Sabununun Zararları Nelerdir?

Melisa sabununun zararları organik, fresh özel bakım ürünün birbirinden iyileştirici, onarıcı, sakinleştirici özellikleri sayesinde genellikle yoktur. Faydaları saymakla bitmeyen doğal sabun grip ve soğuk algınlığı gibi durumlarda vücudunuzu rahatlatarak çeşitli enfeksiyon, bakterileri vücudunuzdan uzaklaştırır. Göğüsteki kitle, kist ve fibrotik dokuları çözerek vücut sağlığınızı korur. Cilt tahrişi, yara, akne, apse, artrit gibi pek çok iltihap önleyici etkiye sahiptir. Kuru ciltler üzerinde nemlendirici etkiye sahip olup kaşıntı, döküntüleri yok ederek cilt sorunlarını giderir. Mükemmel yatıştırıcı, iyileştirici, tedavi edici yapı özelliğine sahiptir. Cildinizin kalitesini arttıran, pek çok cilt rahatsızlığını kısa sürede atlatmanıza olanak sağlayan Melisa sabunu antienflamatuar içeriği sayesinde cilt kusurlarını giderir. Tahrişli, iltihaplı, akneli sivilceli cildi iyileştirerek gelişimini hızlandırır.   

Melisa Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Melisa sabununun fiyatı 15 TL ile 350TL arasındadır. Vücut, cilt sağlığınız üzerinde yüksek iyileştirici etkisiyle dikkat çeken, cildinizin nemlendirerek pamuksu doğal ve hoş görünmesine olanak sağlayan özel bakım sabununun fiyatı malzeme kalitesi, miktarı ve marka kalitesine göre değişir. İçeriğinde kullanılan diğer bitki bileşenleri, tekli çoklu paket içeriği gibi faktörler de ürünün fiyatının belirgin şekilde değişmesinde etkilidir.