Memleket Partisi'nde Skandal İstifa! Twerk Yapan Aday: Bana 5 Bin TL Teklif Ettiler

TAKİP ET

Memleket Partisi'nin Zonguldak 5'inci sıra milletvekili adayı Cem Saygı, gençlerle yaptığı twerk dansının sosyal medyada yayılmasının ardından partisinden istifa ettiğini açıkladı. Saygı, istifasının Muharrem İnce tarafından zorlandığını ve kendisine 5 bin TL teklif edildiğini iddia etti.

Memleket Partisi’nin 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerinde Zonguldak 5’inci sıra milletvekili adayı olan Cem Saygı, geçtiğimiz günlerde gençlerle yaptığı twerk dansının görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasıyla gündeme gelmişti. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından partisinin hakkında inceleme başlattığı Saygı, bugün istifa ettiğini duyurdu.

"Muharrem İnce Beni Aradı"

Saygı, istifasının perde arkasını sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak anlattı. Saygı, partinin genel başkanı Muharrem İnce’nin kendisini arayarak istifa etmesini istediğini söyledi. 

Saygı, İnce’nin kendisine baskı yaptığını ve istifa etmesi için para teklif ettiğini de iddia etti. Saygı, “İlk başta 5 bin TL teklif ettiler. Ben kabul etmedim. Sonra 10 bin TL dediler. Ben yine kabul etmedim. Sonra tehdit etmeye başladılar. ‘İstifa edeceksin sana para vereceğiz’ dediler. Ben de beş kuruş almadan istifa ettim” ifadelerini kullandı.

cem saygı memleket partisi Muharrem İnce para teklif ettiler