Memleket Partisi Sözcüsünün Eşi Beşli Çete'den Kolin'in Çalışanı Çıktı

TAKİP ET

Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan, eşi Sinan Sayan'ın 'Kolin' inşaatta çalıştığına dair gündeme gelen iddiaları kabul etti.

Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan’ın eşi Sinan Sayan'ın; hükümete yakın ve muhalif çevre tarafından "Beşli Çete" olarak adlandırılan şirketler arasında olan Kolin’de üst düzey yönetici olarak çalıştığı iddiası sosyal medyada gündem olmuştu.

İddiaların gündem olmasının ardıdan Özkal, katıldığı canlı yayında eşinin Kolin'de çalıştığı iddialarını doğruladı ancak yönetici olmadığını belirtti.

Sayan eşi hakkında, "Yönetici değil, CEO değil; liyakatiyle girmiş normal çalışan" dedi.

TV100’de konuşan Sayan, şu açıklamalarda bulundu:

"Sosyal medyada kendine gazeteci diyen kuruluşlarda linç kampanyası başlatıldı. Kendi listelerine güvenmedikleri için Ankara 1. Bölge 1. sırada kim var. İpek hoca var yıpratalım. İpek hocanın eşi nerede çalışıyormuş işte Kolin firmasında çalışıyor diye bir linç kampanyası başlatalım. Ben bunlara gülüyorum. Kendisi ilgili şirkette CEO değil, yönetim kurulunda değil, üst düzey karar verici durumunda değil. Takım lideri olarak çalışıyor. Liyakatiyle girmiş bir insan. Zaten CV'si de açık herkes girip bakabilir."

memleket partisi ipek özkal kolin Kolin Grup Kolin İnşaat Kolin inşaat beşli çete