Meral Akşener 'Altılı Masa Aday Göstermezse Ben Mansur Yavaş'ı Aday Gösteririm' Dedi İddiası

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masanın buna yanaşmaması durumunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı İYİ Parti olarak aday göstereceğini söylediği iddia edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün, partisinin hazırladığı Göç Doktrini ve Stratejik Eylem Planı tanıtım toplantısından hemen önce, partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi.

CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulunan gazeteci Hulki Cevizoğlu, İYİ Parti liderinin Mansur Yavaş'ın aday olmasını istediğini iddia etti.

Cevizoğlu, "Bu gelen bilginin doğru olduğuna inanıyorum. Teyit etmeye çalıştım, ettim. O yüzden burada ifade ediyorum. Yanlış varsa İYİ Partililer de itiraz edebilir. O da onların hakkıdır" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Altılı Masa Mansur Bey'i Aday Göstermezse Ben Aday Gösteririm"

"Meral Akşener demiş ki 'Altılı masa Mansur Yavaş'ı aday göstermezse ben tek başıma aday gösteririm.' Bir daha okuyorum: Meral Akşener, bugün İYİ Parti il başkanlarıyla Ankara'da yaptığı toplantıda 'Altılı masa Mansur Bey'i aday göstermezse ben tek başıma aday gösteririm' demiş."

meral akşener iyi parti altılı masa aday göstermezse ben mansur yavaş gösteririm dedi iddiası hulki cevizoğlu ankara il başkanları toplantıda