Meral Akşener'den Atatürk'e Beddua Eden Mürtecilere Tepki

TAKİP ET

Büyük Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaretlerle beddua eden mürteci şahıslara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu’nun kızının İstanbul’da gerçekleşen düğününde çekilen görüntülerde Diyanet'e bağlı olarak imamlık yapan mürteci Halil Konakçı'nın, eski Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz'ın “Selanik’ten gelen dönmeleri, onlara destek verenleri kahr-ı perişan eyle” şeklinde duasına ‘amin’ dediği  ortaya çıkmıştı.

Osmanoğlu Ailesinin Düğününe Katılan Şevki Yılmaz Mustafa Kemal Atatürk'e Ağır Hakaretlerle Beddua Etti

Büyük Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaretlerle beddua eden mürteci şahıslara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Akşener, şu ifadelerde bulundu:

"Kirli zihniyetlerine yüce dinimizi alet eden bu ahlaksızlar, Atatürkümüzün gölgesinden bile korkan bu hazımsızlar, sözde devlet görevlisi olan bu şarlatanlar; şimdiye kadar her türlü şey oldular da bir tek insan olamadılar!

O yüzden sadece tutuklanmaları değil, acilen tedavi de edilmeleri lazım. Türk milletinin iradesine, vatanına, Cumhuriyetine ve Atatürk’üne hainlik eden bu alçakların bir an önce hak ettikleri yere gönderilmesi lazım!"

 

 

 

meral akşener iyi parti Mustafa Kemal Atatürk Mürteci tepki