Meral Akşener Deprem Bölgesinde: İlk 3 Gün Bilerek Gelmedim Engel Olmayayım Diye, Bundan Sonra Hiç Gitmeyeceğim Buradan

TAKİP ET

Deprem bölgesini ziyaret eden Meral Akşener, depremzede yurttaşlarla bir araya geldi. 99 depremini tecrübe ettiğini söyleyen Akşener, "'Ben bunun tecrübesini yaşadığım için ilk 3 gün bilerek gelmedim çalışmalara engel olmayayım diye. Ama göreceksiniz buradan hiç gitmeyeceğim.' dedi.

6 Ocak'ta sabaha karşı saat 04.17'de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ve saat 13.24'te Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 ilde etkili olan depremler sonucunda 6 binden fazla bina yıkıldı, binlerce kişi hayatını kaybetti.

Yardım için binlerce görevli ve gönüllü yurttaş bölgeye akın ederken, siyasiler de durumu gözlemlemek ve vatandaşlara destek olmak için bölgeye akın etti.

Daha önce iktidar ve muhalefet kanadından pek çok kişi bölgeye gelmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Ankara'da kalmış ve depremden etkilenen yerlere gidecek yardımların koordine edilmesine öncülük etmişti.

Marisa Aslan'ın paylaşımına göre, bugün deprem bölgesini ziyaret eden Meral Akşener, afetten etkilenen yurttaşlarla bir araya geldi.

99 depremini tecrübe ettiğini söyleyen Akşener, “Ben bunun tecrübesini yaşadığım için ilk 3 gün bilerek gelmedim çalışmalara engel olmayayım diye. Ama göreceksiniz buradan hiç gitmeyeceğim.” dedi.

meral akşener deprem depremzede iyi parti afad doğal afet