Meral Akşener FOX TV'de Programda Konuştu

TAKİP ET

Meral Akşener FOX TV'deki programda gündeme dair açıklamalar yaptı.

Meral Akşener FOX TV'deki programda gündeme dair açıklamalar yaptı.

Akşener, "An itibariyle AKP ve CHP ile rakibiz. Kazanamazsak bütün sorumluluk bana aittir, gereğini yapacağım." ifadelerini kullandı.

Yerel seçimler ile ilgili olarak Akşener “Blöf yapmıyoruz. Tüm il ve ilçelerde kendi adaylarımız ile gireceğiz. Hiçbir ittifak içerisinde olmayacağız. Bizi desteklemek isteyen bir parti olabilir ama biz bir ittifak içerisinde girmeyeceğiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

İstanbul adayı ilgili de konuşan Akşener, "İstanbul için farklı isimler var, üzerinde çalışıyoruz. Özellikle olursa bir arkadaşımıza çok şaşıracaksınız." dedi.

Meral Akşener, "Başaramazsanız siyasetten ayrılacak mısınız?" sorusuna ise “Eğer bu iddiamın neticesinde hayal ettiğimiz sonucu milletimiz vermiyorsa suç bizimdir. Bana düşen şey hadi bakalım deyip başka bir arkadaşıma devretmektir.” diyerek cevap verdi.

Akşener, CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Özgür Özel’in “Ne biz, ne İYİ Parti, ne diğer demokratlar İzmir, İstanbul, Ankara, Adana ve diğer büyükşehirlerin göz göre göre Millet İttifakı’nın elinden gitmesine izin vermez” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Millet İttifakı diye bir kavram yok şu anda. Çok enteresan bir iş birliği kavramı içinde kurulan bu sistemlerin bir tarafın patronajına girme psikolojisini gördüm ben. Bu 2023 sonrası yaptığımız çalışmalar içinde. CHP, sadece bize değil, herkese patronluk yaptı.” dedi.

meral akşener fox akşener fox meral akşener yerel seçim meral akşener istanbul aday iyi parti yerel seçim iyi parti adaylar iyi parti istanbul