Meral Akşener İfade Verdi: Bu Hızın Sebebi İlginç

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 16 Nisan 2017 yılındaki referandum sürecinde Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) hakaret ettiği iddiasıyla Ankara Adliyesi'nde ifade verdi.

Meral Akşener, 16 Nisan 2017 yılındaki referandum sürecinde Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) hakaret ettiği iddiasıyla Ankara Adliyesi'nde ifade verdi.

''Bu Hızın Sebebi İlginç''

Referandum sürecinde Antalya’da mühürsüz oyların YSK üyeleri tarafından kabul edilmesini eleştirdiğini, davanın bu yüzden açıldığını belirten Akşener, “31 Mart seçimleri esnasında bu hayata geçmiş, dosya inmiş iddianame düzenlenmiş şimdi talimatlı bir şekilde ifade verdim. Bir başka davam var; o da 5 yıl olmuş, 31 Mart İstanbul ikinci seçimleri esnasında raftan inmiş üzerine bir de gizlilik kararı alınmış, ifademin alınmadığı, avukatlarımın ne olduğunu bilmediği, canım sıkıldıkça neşelenme ihtiyacı hissettiğim zaman ifademi alın dilekçesini verdiğim bir davamız daha var. Ama haldır haldır bu hızın sebebi ilginç. Bu kadar uzun süreden sonra sebebini merak etmekteyim. Geçen haftaki grup konuşmamdaki hanım kızın çıkışından sonra bu hızı tebrik ediyorum” dedi.

meral akşener dava ifade akp iyi parti