Meral Akşener: Kılıçdaroğlu'nun Yanındakiler Beni Arasalardı, Ben Onu Halka Gösterirdim

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV'deki Çalar Saat programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV’deki İlker Karagöz'ün Çalar Saat programına katıldı. Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için Saraçhane'ye gittiği güne ilişkin detayları paylaştı. 

Akşener 'Kılıçdaroğlu’nun yanında bulunan muhteremler beni arasalardı, ben onu halka gösterirdim. Bunu akıl eder kurmay zeka, beceremediler.

Korkum, buradaki kendini beğenmişliğin yarın kaybedildiğinde bitmeyen rövanşı ortaya koyması." ifadelerini kullandı.

 

Birinci Turda Kazanacağız

İlker Karagöz'ün "Millet İttifakı'nın adayının kazanamama ihtimali var mı?" sorsusuna Akşener şu şekilde cevap verdi: 

"Kazanacak bir adayla gideceğiz ve kazanacağız, hem de birinci turda kazanacağız."

Biz Noter Değiliz

Akşener, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı" tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Akşener: "Benim bildiğim Kılıçdaroğlu adayın ortak belirleneceğini kendi ilan etti. Burada şöyle bir durumumuz var, sayın Bülent Kuşoğlu ile başlayan bizi söylüyor herkes ama esasında başlayan yer orası. CHP'de Bülent Kuşoğlu’nun Hande Fırat’a verdiği bir beyanat var. Bu ama Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için kurulmuş olduğunu betimleyen ve onun adaylığı olmadığı takdirde masanın dağılacağını söyleyen bir şey ve bir tekzip görmedi bu. Yani Sayın Kuşoğlu, muhasebeden sorumlu genel başkan yardımcısı ve biliriz ki Kılıçdaroğlu’na çok yakın bir insandır. Dolayısıyla bu kabul gören bir durum ise bu, ben de diyorum ki biz de o zaman bu Altılı Masa’nın liderleri olarak, bizim o masaya otururken ki bilgimiz nedir? Gücümüzü birleştirip 13. Cumhurbaşkanını seçtireceğiz, dolayısıyla o zaman rol icabı kurulmuş bir masa olur ki bu, o bir noter görevi gören bir masa. Benim bilgimiz içinde bu masa noter görevi görmeyecek."

Meral Akşener İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu İBB Saraçhane