Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu Bir Araya Geldi

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yaklaşan seçimler öncesinde muhalefetin Cumhurbaşkanlığı'na kimi aday göstereceğine ilişkin tartışmalar sürüyor. Arka arkaya yeni iddialar ortaya atılırken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret  etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gelen Akşener'i İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kapıda karşıladı ve görüşme başladı. Bu ziyaret, yerel seçim sürecinde İstanbul'da yoğun bir çalışma yürüten Meral Akşener ile Başkan İmamoğlu'nun göreve gelmesinin ardından yapılan ilk ziyaret oldu.

"Kahve İçtik, 40 Yıl Hatırı Var"

Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamlarda bulunan İYİ Parti lideri, "Ben İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu ile çok kez görüştüm. Ancak makamında daha önce ziyaret etmemiştim. İlk kez ziyaret ediyorum, kahve içtik. Özellikle kahve içtik, çünkü bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Başarı dileklerimizi tekrarladık" dedi.

"Çıkarılan Zorluklar Var"

"Biliyorum ki yalılar gidiyor. O oluyor, bu oluyor. O çalışmalar hakkında bilgi aldık. Hem de kendisine karşı çıkarılan zorluklar var. İstanbul'a yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorluklar var onları konuştuk bilgilendik" diyen Akşener'e, İBB Başkanı İmamoğlu "Boğaziçi Yalıları" adlı kitabı hediye etti.

İmamoğlu "Boğaziçi Yalıları" Kitabını Hediye Etti

Ekrem İmamoğlu kitabı hediye ederken "Çok kitabımız var ama ilk başa yalıları koyduk. Yalıları elimizden tek tek almaya gayret ediyorlar ama koruyacağız" diye konuştu.

Akşener, görüşmenin ardından Eyüpsultan, Bahçelievler ve Bakırköy'de esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelecek.

meral akşener ekrem imamoğlu bir araya geldi ibb istanbul büyükşehir belediyesi iyi parti cumhurbaşkanı adayı cumhurbaşkanlığı