Meral Akşener'den Hükumete '14 Gün Tam Kısıtlama' Önerisi

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salgının kontrolden çıktığını ifade ederek hükumete '14 gün tam kısıtlama' getirmesi konusunda öneride bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasında, pandemi tehdidinin arttığı bugünlerde, Türkiye'nin atacağı her adımın, bugünü olduğu kadar, yarını da etkileyeceğinin altını çizdi.

Akşener, böyle günlerde, devletin ciddiyetle önlem alması, millete güven vermesinin önemine işaret ederken millette bir güven bunalımı oluştuğunu söyledi.

Akşener iktidara seslenerek "Pandemi kontrolden çıkmış görünüyor. Özellikle İstanbul'daki tablo tam bir felaket. Söz konusu olan, vatandaşlarımızın canı. Burada başka hesaplar yapılmaz. Hele siyasi hesap hiç yapılmaz. Çok geç olmadan, uzmanlara kulak verin. Akla, bilime kulak verin. Dün akşam açıkladığınız yarım yamalak tedbirler yerine, hiç vakit kaybetmeden, 14 günlük, 21 daha uygundur da ekonomi açısından kesintisiz bir sokağa çıkma kısıtlaması ilan edin" şeklinde çağrıda bulundu.

meral akşener iyi parti hükumete 14 gün tam karantina önerisi sağlık bakanlığı fahrettin koca akşenerden iktidara öneri pandemi pandemi kontrolden çıktı dedi iyi parti genel başkanı meral akşener tbmm grup toplantısı