Meral Akşener'den ''Mahşerde Görüşeceğiz'' Çıkışı

TAKİP ET

Meral Akşener, kendisine ''Kılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun'' diyen vatandaşa tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Amasra ve Bartın'ı ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Kumluca beldesine de uğrayan Akşener, burada esnaf ziyaretleri yaptığı sırada bir vatandaşın kendisine, “Sen Ankara'da Kılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun” demesine öfkelendi. 

Bugüne dek Kılıçdaroğlu ile bir kez bile kol kola girmediğini söyleyen Akşener, “Sen benden helallik almadan ölemezsin. Bu net. Bak siyaset ayrı. Oy verme, senin siyasetini hiç beğenmiyorum de. Bak hiç onlara bir şey diyemem. O senin hakkın. Yahu arkadaş hakkın” dedi.

''Haram Olsun Hepinize''

Ancak Akşener'i yapmadığı bir hareket üzerinden yargılayan vatandaş sözlerini, “Sen hakkını helal edersin” şeklinde sürdürünce Akşener'den, “Etmiyorum, bak size hakkımı helal etmiyorum. Bak sen bana oy vermemekle haklısın. Beğenmemekle haklısın. Bu başka bir şey. Ama bu düşündüklerini söylemekte haksızsın. Benden helallik almak zorundasınız'' yanıtını aldı.

Helallik alma ısrarını sürdüren vatandaş bir kez daha  “Sen bana hakkını helal dersin” deyince İYİ Parti lideri bu kez, “Etmiyorum, haram olsun hepinize. Tamam mı? Mahşerde özellikle senle görüşeceğiz. Senle görüşeceğiz. Kol kola çok günah… Ne ayıp şey, ne zaman koluna girdim ben Kılıçdaroğlu'nun?” şeklinde tepkisini gösterdi.

meral akşener helallik haram kılıçdaroğlu iyi parti amasra bartın