Meriç Erkan, 'Mahmut Erkan' Oldu

TAKİP ET

Meriç Erkan, "Mahmut Erkan" olarak İslam'a yöneldi.

"Reality Show" dünyasının en meşhur isimlerinden olan Meriç Erkan, "Mahmut Erkan" adını alarak İslam'a yöneldi. 

Yeni Şafak'a konuşan Erkan, "Mahmut Erkan, biraz aslında bir anda gelen bir hidayet, bir rüyadan ziyade belli bir süreçte inceleyerek görerek hayatımdaki eksiklikleri böyle bir hayatın benim hayrıma olmadığını düşünerek sonunda net olarak, kesin kat'i karar verip bir anda ben dedim Ehl-i Sünnet yolda, Rabbimin, Peygamberimizin ki bütün o Peygamberler Hz. İsa'sı, Musa'sı hepsi Müslüman'dır, hepsi bizdendir. Bizim zaten Müslümanlığımızın güzelliği burada. Ben Mahmut Erkan olarak hayatımdan memnunum" dedi.

Daha önce katıldığı şov dünyasında katıldığı programların hemen hemen tamamının kurgu olduğunu belirten Erkan, "Arkadaş arıyor, yeni yılımı kutluyor mesela. Ben kutlamıyorum, ne yapacağız? Bir yere gidecekler, arıyorlar, ben alkollü ortama girmiyorum. Nasıl olacak şimdi? Yahut eğleneceğiz şurada toplanacağız, ben bir bayanla bir araya gelmiyorum. Nasıl olacak?" diye konuştu.

"Bir nasibimiz varsa olur, olmazsa da zaten ben aşkın büyüğünü yakalamışım, benim aşkım var zaten" diyen Erkan, "Mahmut Erkan olarak doğmak ve öyle yaşamak isterdim" ifadelerini kullandı.

meriç erkan mahmut erkan islama yöneldi