Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan: 3 Ayrı Müdürlük Görevinde Bulunan Personel Tek Maaş Alıyor

TAKİP ET

CHP'li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bir belediye personelinin aynı anda üç müdürlük görevinde bulunmasıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, yaptığı yazılı açıklamada personelin tek maaş aldığını, bulunduğu müdürlük görevlerine tedviren getirildiğini açıkladı.

Açıklamada 2014 yılında kurulan Merkezefendi Belediyesi'nin hem nüfus hem de coğrafi sınırlar bakımından pek çok şehirden büyük olmasına rağmen yeterli bütçesinin olmadığı belirtilerek, “Belediye gelirleri ve bütçeden alınan pay hiçbir zaman yeterli olmadı. Asgari personel ile yolumuza devam ediyoruz. Ayşe Güven'in üç müdürlük görevini birden yürütmesi konusunda ‘skandal' ifadelerini öne çıkararak kamuoyu doğrulardan uzaklaştırılmak isteniyor. Karalama kampanyası başlatıldı. Tedviren yürüttüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevleri karşılığında herhangi bir ad altında tek kuruş ücret almamaktadır. Özel Kalem Müdürü Ayşe Güven asli görevinin yanında tedviren yürüttüğü diğer iki görev için ekstra bir makam ya da menfaat sağlamadığı gibi mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü kişisel fedakârlık ve gayret ile hizmet etmektedir” ifadelerine yer verildi. 

Denizli merkezefendi şeniz doğan belediye müdürlük görev 3 tedviren maaş tek başkan