Mermer Ocağında Çalışan İşçi Dinlenmek İsterken Paramparça Oldu

TAKİP ET

Mermer ocağında çalışan bir işçi mermer bloğunun önünde dinlenirken, bloğu yerinden kaldırmak için kullanılan ekskavatör işçiyi paramparça etti.

Adıyaman'ın Çamlıca köyü yakınlarındaki bir mermer ocağında çalışan 3 çocuk babası Abuzer Parlak (42), mermer bloğunun gölgesine dinlenmek için oturdu.

Bu sırada bloğun arka kısmından ekskavatör ile gelen Cezayir Y., Abuzer Parlak'ın önünden dinlendiği mermer bloğunun yolu kapatmaması için bloğu bulunduğu yerden kaldırmak istedi. Parlak'ı görmeyen ekskavatör kullanıcısı Cezayir Y., iş makinesinin ucunda bulunan liperi bloğa dayayarak kendisine doğru çekti. Liper, blok önünde dinlenen Abuzer Parlak'a saplandı.

Mermer bloğunu devirdikten sonra Abuzer Parlak'ı parçalanmış bir şekilde gören Cezayir Y., diğer işçilerden yardım istedi. Olay yerine sağlık görevlileri ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, Abuzer Parlak'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Savcının ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Abuzer Parlak'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cezayir Y, jandarma tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ekskavatör işçi adıyaman parçalandı parçaladı mermer bloğu mermer ocağı dinlenmek için önünde abuzer parlak cezayir y yanlışlıkla fark etmeyen