Mersin'de Filistin Bahanesiyle Toplanan Mürteciler, Kentteki Kadınları Hedef Aldı: Çıplak Dolaşıyorlar

TAKİP ET

Mersin Tarsus'da kendilerine 'Ashabı Kehf Platformu' diyen bir kitle, İsrail-Filistin çatışması bahanesiyle Tarsus Yarenlik alanında basın açıklaması yaptı. Başkanlığını Tarsus Barbaros Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür yardımcısı Hilmi Tuzcu'nun yaptığı grup, motor ve araç konvoyu oluşturdu. Lise müdür yardımcısı Tuzcu yaptığı konuşmada kadınları hedef aldı.

Mersin Tarsus’da kendilerine “Ashabı Kehf Platformu” diyen bir kitle, İsrail-Filistin çatışması bahanesiyle Tarsus Yarenlik alanında basın açıklaması yaptı.

Başkanlığını Tarsus Barbaros Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür yardımcısı Hilmi Tuzcu’nun yaptığı grup, motor ve araç konvoyu oluşturdu. Lise müdür yardımcısı Tuzcu yaptığı konuşmada kadınları hedef aldı.

Tuzcu şöyle konuştu:

"Gazze’de şehit olan çocuklara mı acıyalım, Tarsus Yarenlik alanında üryan (çıplak)  dolaşanları mı acıyalım, vallahi burası daha çok acınacak halde. Onlar cennete gidiyor, ama burada gelip oturulacak hal yok. Ninesi oğlanı göstermezken, torunu göstermeyecek yer kalmadı.

Hadi çocuklar gençler biraz anladım bir eş bulacak bir şey olacak, ya bu ellisindeki bu ablalara, bacılara, ablalara ya bunların kocasına ne oluyor?”

Hilmi Tuzcu, 2017'de müdürlük yaptığı lisede kadın-erkek yan yana oturulmasını yasaklamaya çalışarak gündeme gelmişti. 

mersin tarsus kadın düşmanı Tarsus Barbaros Anadolu İmam Hatip Lisesi hilmi tuzcu mersin filistin tarsus filistin