Mersin'de Yaşları 5 İle 12 Arasındaki 9 Erkek Çocuğuna İstismarda Bulunan Şahıs Tutuklandı

TAKİP ET

Mersin'in Erdemli ilçesindeki bir sitenin yüzme havuzunda görevli olan A.G. yaşları 5 ile 12 arasında değişen 9 erkek çocuğa cinsel saldırı ve tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Sözcü'nün haberine göre olay, Erdemli ilçesinde 60 dairenin olduğu bir sitede meydana geldi. A.G'nin Temmuz ayından bu yana 5-12 yaş arası 9 erkek çocuğuna cinsel saldırı ve tacizde bulunduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta sonu çocuk evlerinin önünde futbol sahasında maç yapmak istedi. Takımlarından bir kişi eksik olunca çocuklardan biri A.G'nin oyun oynamak için evden çağrılmasını önerdi. Bu sırada araya giren çocuklardan biri  A.G.'nin sapık olduğunu ve oyuna davet edilmemesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine oyun oynamadan dağılan 9 yaşındaki çocuklardan biri durumu babasına anlattı. 

Cinsel saldırı ve tacize uğradığı öne sürülen ilkokul 3'ncü sınıf öğrencisi A.K'nin babası A.K, olayla ilgili bir araştırma yaptı. Baba K., çocuğundan olayla ilgili bilgi aldıktan sonra istismara uğradığı öne sürülen 3 aileye de durumu bildirdi.

Olayın işlendiği yerin önünde toplanan aileler A.G.'ye hesap sormak için gelmesini bekledi. A.G. eve geldiğinde ise olayın hiddetiyle tacizci sapığa meydan dayağı atan mağdur çocukların babaları, güçlükle sakinleştirildi.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerince yakalanan zanlıya yönelik cinsel saldırı iddiasıyla 4 aile şikayetçi oldu. Zanlı gözaltına alındı.

Cinsel saldırı ve istismara uğradığı öne sürülen 4 çocuğun ifadesi, pedagog gözetiminde Mersin Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde alındı. Mağdur çocuklardan A.K., yaşanan olayları uzmanlar gözetiminde anlattı. Çocuklardan birinin A.G'nin kendisini bıçaklama tehdidiyle taciz etmeye çalıştığını söyledi.

Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturması sürdürülen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

mersin erdemli çocuk istismarı cinsel saldırı taciz