Mersin Ziyaretinde Erdoğan'ın Koruma Polisleri Dışındaki Polislerin Şarjörleri Toplandı

TAKİP ET

Özgür Özel, Erdoğan'ın Mersin'e yaptığı ziyarette koruma ekibi dışındaki polislerin silahlarındaki şarjörlerin toplandığını iddia etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Mersin'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Partisinin Mersin İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda muhalefet belediyelerinde suların bile akmadığını iddia eden Erdoğan, Z ve Y kuşağının muhalefeti değil kendisini desteklediğini ileri sürdü.

Erdoğan'ın konuşmasından bir süre sonra CHP Mersin İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Bugün Mersin'in bizim dışımızda da siyasi konukları var. Aslında bugünkü Mersin'deki konuğun siyasi bir tarafı olmasaydı bu Mersin için son derece anlamlı bir ziyaretti. Ülkenin Cumhurbaşkanı var Mersin'de ama 83 milyonu kucaklayamıyor, bütün Mersin'i kucaklayamıyor çünkü bir partinin genel başkanı sıfatı ile geliyor" diye konuştu.

"Bir partinin genel başkanı sıfatını taşıyan Erdoğan, bugün Mersin'e gelirken Mersinliler aslında uzaktan duydukları bir gerçeklikle karşılaştılar. 100'lerce araç, binlerce korumanın bir kentte neler yaşattığını Mersinliler yakından gördüler" diyen Özel, "Cumhurbaşkanının koruma ekibi dışındaki polislerin silahlarındaki şarjörler toplandı. Bu kendi polisine itimat etmeyen görüntüyle Mersin'de tanışmış oldu" ifadelerini kullandı.

Milli Birlik Düşmanı Fasulye, Vatan Haini Salatalık

Gıda enflasyonunu yaptırımlarla çözmeye çalışan AKP yönetimini eleştiren Özgür Özel,  "AKP bir düşman bulup suçu onun üstüne yıkmakta mahir. Patates, soğan depolarına baskın yapmışlardı. Üreticileri, toplantıcıları gözaltına almışlardı. Orada suçluyu öyle bulup göstermeye çalışmışlardı. Şimdi her şeyde fiyat artmış durumda. TÜİK var Tayyip'i Üzmeme İstatistik Kurumu diye. Onun verdiği rakamlar yüzde 19-20. Esnafa ve emekliye zam verirken kullanmak için uydurulmuş rakamlar. Gerçek enflasyon yüzde 40, yüzde 60 arasında ölçülüyor. Bir de mutfak enflasyonu var ki cüzdanı, mutfağı yakıyor. Buna karşı harekete geçtiler, algı operasyonuna başladılar" dedi.

Mersin Ziyaretinde Erdoğan'ın Koruma Polisleri Dışındaki Polislerin Şarjörleri Toplandı