Meşe Külü Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Meşe külü sabunu içeriğindeki doğal bileşenleri, hoş kokusu, cilt ve saç bakımı üzerindeki yüksek tedavi edici etkileri ile ön plana çıkar.

Meşe külü sabunu içeriğindeki doğal bileşenleri, hoş kokusu, cilt ve saç bakımı üzerindeki yüksek tedavi edici etkileri ile ön plana çıkar. Cilde derinlemesine temizleyen özel bakım ürünü vücut, cilt sağlığını güçlendirir. Eski zamanlardan bu yana popüler şekilde kullanılan natürel ürün kuru cildi nemlendirerek çeşitli cilt problemlerini kısa sürede ortadan kaldırır. Düzenli kullanım sonrasında oluşan kepeklenme, kabuklanma ve saç dökülme sorunlarını önler.

Meşe Külü Sabununun Faydaları Nelerdir?

Meşe külü sabununun faydaları ürünün cildi derinlemesine, hijyenik şekilde temizleyen yüksek bakım etkisi ile ön plana çıkar.  Cildinizde oluşan bakterilerle savaşan özel bakım ürününün faydalarından bazıları şunlardır: 

Doğal temizleyici görevi ile ön plana çıkan meşe külü sabunu cilt ve saç sağlığınızı koruyarak cilt hücrelerini yeniler.

Cilt dokusunu güçlendirerek derinlemesine besler. 

Meşe külünden üretilen özel bakım ürünü içeriğinde kimyasal madde barındırmaz. 

İçeriğinde %98 zeytinyağı bulunmakta olup cildinizi yumuşatarak pamuksu, estetik, bakımlı ve hoş görünmesini sağlar. 

Cildinizin yaşlanma belirtileri ile savaşması için özel olarak üretilmiş olup ciltte meydana gelen kırışıklık ve çizgileri ortadan kaldırır. 

Yüksek antioksidan özelliği sayesinde cildinizi besleyerek elastikiyet kazandırır. 

Cildi derinlemesine besleyen ve dolgunlaştıran meşe külü sabunu cilt hücrelerinin derinine kadar nüfus eder. 

Cildin yeni kolajen oluşturmasını sağlayarak daha elastik, sıkı, genç ve doğal görünmesine yardım eder.

Meşe Külü Sabunu Ne İşe Yarar?

Meşe külü sabununu kullananlar içeriğindeki yüksek antioksidan, antienflamatuar, anti mikrobiyal yaşlanma karşıtı bileşenleri ile yaşlılık lekesi, akne, sivilce, sedef hastalığı, kuru cilt sorunlarını ortadan kaldırır. Cildi rahatlatarak iyileştiren, neme doyuran özel bakım sabunu kızarıklık, kaşıntı, alerjen problemlerini de oldukça kısa sürede önler.

Meşe Külü Sabunu Nasıl Kullanılır?

Meşe külü sabununun kullanımı cilt yüzeyini su ile iyice köpürtülüp 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru su ile durulanması ile gerçekleştirilir. Düzenli, hassas, doğru şekilde uyguladığınız takdirde el, yüz, cilt, vücut sağlığınızı gözle görülür derecede güçlendirir. Düzenli kullanım sonrası nemlendirici, parlaklık verici, iyileştirici, tedavi edici bakım etkisini rahatlıkla fark edersiniz.

Meşe Külü Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Meşe külü sabununun gün içinde kullanımı bir ya da ikidir. Saç kökü ve cilt yüzeyine özenli masaj uygulanarak cildin yukarıda belirtilen yıkama şekli ile temizlenmesi gerekir. İşçilikli, özel yöntemlerle üretilen Meşe külü sabununu kullanım sırasında nazik, özel davranmanız tavsiye edilir. Ürüne karşı alerjiniz varsa kullanmadan önce muhakkak cilt uzmanına başvurmanız gerekir. İleri düzey cilt rahatsızlığı olan kişiler de kullanmamalıdır. Herhangi bir reaksiyon görmeniz halinde doktora başvurmanız tavsiye edilir.

Meşe Külü Sabununun Zararları Nelerdir?

Meşe külü sabununun zararları kaliteli içeriği, sağlık ve hijyen güvenliği sunan natürel, fresh yapısı sayesinde genellikle yoktur.%100 doğal özlerden üretilen meşe külü sabunu içeriğindeki zengin vitamin, mineral, doğal, şifalı öz, bileşenleri cildinizi besleyerek rahatça nefes aldırır. Cildinizi zararlı güneş ışınlarına karşı koruyarak güneş ve yüz lekesi oluşumlarını giderir. Kimyasal içermeyen özel sabun, yüz bakım ve temizlik uygulamalarında popüler şekilde tercih edilmektedir. 

Meşe Külü Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Meşe külü sabununun satış fiyatı 20 TL ile 216TL arasındadır. Kostiksiz %100 doğal meşe külünden üretilen özel bakım sabununun fiyatı içeriğinde kullanılan malzemenin kalitesine, marka kalitesine, içeriğindeki diğer bitki bileşenlerine ve tekli çoklu ürün ambalaj miktarına göre değişiklik göstermektedir. Sağlığınız için güvenlik ve hijyen testlerinden geçirilen meşe külü sabununu kullanmadan önce cilt testi yaptırarak cilt uzmanına danışmanız tavsiye edilir. İnsan sağlığı için faydaları saymakla bitmeyen özel bakım sabunu her cilt yapısı için ideal olup sağlıklı, pürüzsüz, bakımlı, genç ve estetik görünüm kazandırır.


 

meşe külü sabunu meşe külü sabununun faydaları meşe külü sabunu nasıl kullanılır