Messi'den Ayrılık Açıklaması

TAKİP ET

İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Arjantinli futbolcu Lionel Messi, "Geleceğime ilişkin aklımda net hiçbir şey yok, sezonun bitmesini bekleyeceğim" dedi.

İspanya'nın La Sexta televizyonunda yayımlanan bir programa özel röportaj veren Messi, kulüpten ayrılma talebi sonrası yaşanan tartışmalara ve geleceğine ilişkin soruları yanıtladı.

Ağustos ayında avukatı aracılığıyla kulübe faks göndererek ayrılmak istediği dönem için "Tüm olanlardan sonra yazı gerçekten çok kötü geçirdim" diyen Messi, her şeye rağmen geçmişe dönme olasılığı olsa o faksı yine göndereceğini ifade etti.

Gelecekte Real Madrid veya Atletico Madrid'de forma giyme olasılığını imkansız olarak gören Arjantinli futbolcu, İspanyol gazetecinin seçmesini istediği Paris (Paris Saint Germain) ve Londra (Manchester City) biletlerini de "Sizde kalsın" diyerek geri çevirdi.

Messi, "Barcelona'dan gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Ama en iyi şekilde ayrılmak hoşuma gider. Ve bu geçici bir şey olur. Barcelona'ya, şehire bir gün dönmek, bu kulüpte çalışmak hoşuma gider. Ben gidersem hiçbir şey olmaz. Barcelona, elbette ben dahil herhangi bir futbolcudan çok daha büyük. Umarım gelecek yeni başkan yeniden önemli kupalar kazandırmak için kulübü ayağa kaldırır" şeklinde konuştu.

messi pele rekor kırdı aynı kulüpte en çok gol atan oyuncu barcelona ayrılık açıklama