Mesut Özil Transferinde Devreye Erdoğan mı Girdi

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin nokta koymaya çok yaklaştığı Özil transferinde AKP lideri Erdoğan'ın rolü olduğu öne sürüldü.

Futbolda ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan şampiyonluk yarışının iddialı adaylarından Fenerbahçe, en büyük bombasını ise Arsenal'in ve Alman milli takımının yıldız oyuncusu Mesut Özil'i renklerine katarak patlattı.

Henüz resmiyete dökülmeyen transferin maliyetinin detayları belli olmasa da Türkiye'de yılın açık ara en yüksek maliyetli transferi olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Daha önce sponsor desteği, Başkan Ali Koç'un bir kez daha elini taşın altına koyduğu ve Özil'in bir fedakarlığa imza attığı gibi birçok iddia öne sürülmüştü.

Son iddia ise Sözcü gazetesi Fenerbahçe muhabiri Sercan Hamzaoğlu'ndan geldi. Daha önce taraftara "Mesut Özil asla kıramayacağı birisiyle görüştü, bu transfer gerçekleşti" ifadeleriyle müjdeyi veren Hamzaoğlu'nun açıklamasında 'asla kıramayacağı' kişinin kim olduğu akıllarda soru işareti yaratmıştı.

Bugün Fener Editör isimli bir sosyal medya hesabının Hamzaoğlu'nu etiketleyerek bu ismin Erdoğan mı olduğu yönündeki sorusuna Sercan Hamzaoğlu, 'Doğru' cevabını verdi.

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen AKP lideri Tayyip Erdoğan, daha önce de Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinin İstanbul'da kıyılan nikahına eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılım sağlamış ve çiftin nikah şahidi olmuştu.

Öte yandan Partili Cumhurbaşkanı'nın taraftarı olduğu sarı lacivertli kulüp için bir transfer sürecine dahil olduğu yönündeki iddialar, rakip takım taraftarlarının tepkisini çekti ve AKP lideri, 'Erdoğan, yine tarafsızlığını kaybetti' sözleriyle eleştiri konusu oldu.

sözcü fenerbahçe muhabiri mesut özil sercan hamzaoğlu fenerbahçe recep tayyip erdoğan süper lig transfer akp nikah şahidi özil'in transferi sarı lacivertli kulüp