'Metafizik Uzmanı' Pelin Hürman: 2023'te Lozan Boğaz Antlaşması'nın Bitmesiyle...

TAKİP ET

Kendisini "metafizik uzmanı" olarak tanıtan Pelin Hürman, şimdi de siyasi yorumculuğa soyundu.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı Beyaz TV canlı yayınında yaptığı "cin çıkarma seansı" ile dikkat çeken ve sosyal medyada gündem olan "metafizik uzmanı" Pelin Hürman bu kez siyasi yorumlarıyla dikkat çekti.

'Metafizik Uzmanı' Pelin Hürman'dan Beyaz TV Canlı Yayınında 'Cin Çıkarma Seansı'


Pelin Hürman sosyal medyada yayımladığı videoda "Biliyorsunuz ki -çok da bekleniyor- 2023'teki Lozan Boğaz Anlaşması'nın bitmesiyle stratejik olarak tamamen Boğazlar Türklerin hakimiyetinde olacak. Bunu da engellemek istiyorlar" dedi.
 

Lozan Barış Antlaşması 2023'te Bitecek mi?

AKP ve MHP'ye yakın seçmenler arasında "kaynağı belli olmayan" bir propagandanın ürünü olan "Lozan Barış Antlaşması 2023'te son bulacak, yer altı kaynaklarımızı özgürce kullanabileceğiz, şu an kullanamıyoruz" şeklindeki fantastik iddianın hiçbir temeli yok.

Geçtiğimiz günlerde bir vatandaş Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurarak Lozan Barış Antlaşması'nda Lozan'da Türkiye'nin maden çıkarmasına engel olan bir madde olup olmadığını sormuştu. Bu başvuruya CİMER Hukuk Müşavirliği'nden verilen cevapta "Lozan Barış Andlaşmasında gizli maddeler bulunmamakta olup, maden çıkartmamıza engel teşkil eden herhangi bir madde yer almamaktadır" denilmişti.

Bir Vatandaş CİMER'e 'Lozan'da Gizli Madde Var mı?' Diye Sordu


Ayrıca Lozan'ın 2023'te bitip bitmediğine ilişkin TamgaTürk Genel Yayın Yönetmeni Kocafurkan Dinçaslan'ın köşe yazısını okumak için tıklayınız

metafizik uzmanı pelin hürman 2023 lozan boğaz antlaşmasının bitmesiyle