Meteoroloji'den 12 Kent İçin Yağış Uyarısı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 12 kent için sarı kodlu uyarı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 12 kentte kuvvetli yağışlar beklendiğini duyurdu. Kurumdan yapılan açıklamaya göre İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Bilecik, Osmaniye, Eskişehir, Ankara, Bolu, Kars ve Ardahan çevreleri, Kocaeli'nin doğu ilçeleri, Hatay'ın kıyı ilçeleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Ege Bölgesi'nde Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Manisa, İzmir’in kuzey ve doğu çevreleri, Aydın ve Muğla’nın iç kesimlerinde, Batı Akdeniz'de Burdur ve Isparta çevreleri ile Antalya’nın iç kesimlerinde ve Eskişehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağış bekleniyor.

Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden yer yer 40-60 km/saat kuvvetinde eseceği tahmin ediliyor.

meteoroloji genel müdürlüğü 12 kent için yağış uyarısı marmara kuzey ege iç ege akdeniz orta ve doğu karadeniz kıyıları balıkesir bursa sakarya bilecik osmaniye eskişehir ankara bolu kars ardahan kocaeli hatay erzurum kütahya afyonkarahisar uşak denizli m