Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Sağanak Yağış Uyarısı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı iller için sağanak yağış uyarısı yaptı.

Dün meydana gelen kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Ankara'da bir vatandaşımız hayatını kaybetti, İstanbul'da su baskınları yaşandı.

Ankara'daki Fırtınada Minare Çöktü, Kolon Devrildi: 1 Ölü

Kapalıçarşı'yı Su Bastı: İmamoğlu'ndan 'Sıkıntı Yok' Açıklaması


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Sinop ile Çorum'un kuzey kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Marmara bölgesinin Kırklareli haricinde parçalı ve az bulutlu olması, Kırklareli'nde bu akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülmesi bekleniyor. Ege ve Akdeniz bölgelerinin yer yer parçalı ve bulutlu, genellikle ise az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

İç Anadolu bölgesinin genel olarak pparçalı ve az bulutlu olması, Çankırı'da ise bu akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülmesi bekleniyor. Batı Karadeniz'de Kastamonu ve Sinop'ta bu akşam saatlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Orta ve Doğu Karadeniz'de ise Artvin'de gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Çorum'da bu akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış ve Samsun'da ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülmesi bekleniyor.

meteoroloji genel müdürlüğü sağanak yağış uyarısı kastamonu sinop çorum kırklareli marmara çankırı karabük samsun