Metin Özkan, Aynı Masada Yemek Yediği Kadının Çantasındaki Dolarları Kendi Cebine Attı

TAKİP ET

Gazeteci Metin Özkan'ın İstanbul'da beraber yemek yediği bir kadının çantasındaki dolarları kendi cebine attığı ortaya çıktı.

Daha önce hakkında Ankara'da bir kuyumcudan yüzük çaldığına ilişkin iddialar bulunan Metin Özkan'ın, geçen yıl Aralık ayında İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Masterchef restoranında beraber yemek yediği gruptaki Ufuk Enginler isimli kadının çantasındaki dolarları çaldığı ortaya çıktı.

 


Kamera Kayıtları İncelenince Ortaya Çıktı


Twitter'daki Haber sayfasının haberine göre, Özkan ve grubun geri kalanıyla beraber yemek yiyen Ufuk Enginler, restoranın giriş bölümüne çantasını bırakıyor. Özkan, Enginler arkasını dönüp gittiğinde çantadaki 700 doları alıp cebine koyuyor.

Parasının çantada olmadığını gören Ufuk Enginler restoranın kameralarının kontrol edilmesini istediğinde olay ortaya çıkıyor.


Para Teklif Etti


Yaptığının ortaya çıktığını öğrenen Metin Özkan, iddiaya göre Ufuk Enginler'e parasını geri yolladı ancak Enginler parayı kabul etmedi.


Daha Büyük Para Teklif Etti, Kabul Etmeyince Tehdit Etti


Bunun üzerine Metin Özkan'ın daha büyük bir para teklifinde bulunduğu, Enginlerin bu parayı da kabul etmeyince Özkan'ın tehdide veren sözler söylediği ileri sürüldü.

Metin Özkan, görüntülerin montaj olduğunu ve avukatlarının görüntüyü yayanlarla ilgili hukuki süreci başlattığını söyledi.


Yüzük Çaldığı İddia Edilmişti


Metin Özkan'ın 2010'da da Ankara'da bir kuyumcudan yüzük çaldığı ve bu yüzden bir gece gözaltında kaldığı iddiaları vardı. 

metin özkan para çalma dolar çaldı yüzük çalma ufuk enginler