Metin Özkan'ın Soyduğu Kadın: Bahçeli'nin Danışmanı Olmasından Çekinip Şikayetçi Olmadım

TAKİP ET

Metin Özkan'ın çantasından 700 dolar çaldığı Ufuk Enginler, Özkan'ın Bahçeli'nin danışmanı olması nedeniyle çekinip şikayetçi olmadığını belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski basın danışmanı olan Metin Özkan'ın bir kadının çantasından para çaldığı anlar ortaya çıkmıştı. 

Metin Özkan, Aynı Masada Yemek Yediği Kadının Çantasındaki Dolarları Kendi Cebine Attı

"Bahçeli'nin Danışmanı Olmasından Çekindim"

Metin Özkan'ın çantasından 700 dolar çaldığını belirten Ufuk Enginer, Yeniçağ'a yaptığı açıklamada "Metin Özkan’dan şikayetçi olmadım. Biraz siyasi tarafından çekindim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı olmasından. Allah’a havale ettim. Benim kendisiyle bir tanışıklığım yok. Tesadüfen ortak arkadaşlarımızın olduğu bir masadaydı. CNN’de bir yayına gelmiş galiba. Çıkışta ortak arkadaşlarımız olduğun için aynı masaya oturduk. Ben onu tanımıyorum yani" ifadelerini kullandı.

700 Dolar Çaldı, Geri Vermek İstedi"

"Çantamdan 700 dolar çaldı, sonra geri vermek istedi" diyen Enginer, "Birileri aracılığıyla parayı gönderdi ancak parayı almadım. Ben tamamen Allah’a havale ettim. Benden uzak Allah’a yakın olsun. Hiç ulaşmak istemedim kendisine, benim için büyük bir para değil zaten. O olaydan sonra kendisiyle hiç konuşmadım, görüşmedim" diye konuştu.

metin özkan ufuk enginer bahçeli danışman çekinip şikayetçi olmadım