Metro İstanbul, Bazı Seferlerin İptal Edildiğini Açıkladı

TAKİP ET

İstanbul yoğun sağanak yağışla karşı karşıya kaldı. Kapalıçarşı'da su baskınına neden olan yağışın ardından Metro İstanbul bazı seferlerin iptal edildiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'un da aralarında bulunduğu 17 ilde sağanak yağış beklendiğini bildirmişti. Sabah saatlerinde başlayan yağışla birlikte İstanbul'un pek çok noktasında sorunlar yaşandı.

Bazı araçlar trafikte mahsur kalırken Kapalıçarşı'yı su bastı. Metro İstanbul, TF2 Eyüp-Piyer Loti ve TF1 Maçka-Taşkışla teleferik hatlarının hava muhalefeti nedeniyle işletmeye kapatıldığını duyurdu.

Metro İstanbul'un açıklamasında ayrıca "T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında şiddetli yağış nedeniyle, seferlerimiz Kabataş-Karaköy ve Bağcılar-Sirkeci istasyonları arasında yapılmaktadır. T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattında teknik bir arıza nedeniyle seferler Cibali-Ayvansaray ve Silahtarağa-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

metro istanbul bazı seferlerin iptal edildiğini açıkladı kabataş piyer loti eyüp maçka taşkışla sirkeci bağcılar karaköy tramvay silahtarağa alibeyköy