Mevlevi Tarikatı Elebaşı: Geçinemiyorum Diyenin Maaşını Düşürmek Sünnettir

TAKİP ET

Mevlevi tarikatı elebaşı Mustafa Özbağ, geçinemediğini söyleyenlerin maaşlarının düşürülmesinin "sünnet" olduğunu söyledi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fantastik ekonomi teorileriyle Türk lirası tarihi değer kayıpları yaşadı ve hemen akabinde Türk halkı korkunç bir enflasyonla karşı karşıya kaldı.

TÜİK rakamlarına göre enflasyon yüzde 80'in üzerine çıkarken AKP ve yandaşları vatandaşlara din üzerinden tuhaf söylemlerle propaganda yapmaya devam ediyor.

Son olarak Mevlevi tarikatı elebaşı Mustafa Özbağ, Peygamber Muhammed devrinde bir kişinin geçinemediğini söylemesi üzerine Muhammed'in "Söyle hazineye senin maaşını 5 dirhemden 3 dirheme indirsinler" dediğini ve bunun üzerine söz konusu kişinin "Allah razı olsun, 3 dirhem olduğundan beri çok rahat geçiniyorum" dediğini iddia ederek şunu söyledi:

"Biz de şimdi 'geçinemiyorum' diyene 5 lira daha veriyoruz. 'Geçinemiyorum' diyor, 5 lira daha! 'Geçinemiyorum' diyor 5 lira daha! Bereket yok... Sünnet 'geçinemiyorum' deyince 5'ten 3'e indireceksin."

Türkiye'de Tarikatlar ve Cemaatler

mevlevi tarikatı elebaşı geçinemiyorum diyenin maaşını düşürmek sünnettir mustafa özbağ