Mevzular Açık Mikrofon Programına Katılan TamgaTürk Yazarının Gözlemleri

TAKİP ET

Kemal Kılıçdaroğlu, Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Babala TV'de yayımlanan Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı.

Programa seyirci olarak katılan TamgaTürk yazarı Aykutalp Arıcı gözlemlerini aktardı.  

Arıcı, "Yayında dikkat çekici bulduğum şey soru üzerine Kılıçdaroğlu’nun göçmen meselesi bağlamında Türk soyluları ayrı ele alacağını söylemesi oldu. Türkiye’ye yerleşmiş Güney Afganistanlı bir Özbek Türkü'nün sorusu üzerine Türk soyluların diğer göçmenler gibi gönderilmeyeceğini, onlara zaten ayrı muamele yapıldığını, bu muameleye devam edileceğini söyledi." dedi. 

Arıcı, "Bir de çekim bittikten sonra Adıyamanlı bir gencin Kılıçdaroğlu'nun yanına gidip cenaze namazında yaşananlar için tüm Adıyaman adına özür dilemesi hoş bir andı. Fakat bu anlar çekim bitince gerçekleştiği için kameralara yansımadı." ifadeleriyle Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman'da yaşadığı gerginliğe ilişkin yayın sonrası yaşanan anı paylaştı. 

AKP'lilerin salondakilerin çoğunluğunun CHP'li olduğu iddialarına ilişkin ise "Salonda çoğunluk AKP'li değildi fakat Kılıçdaroğlu'na rahat hissettirecek bir kitle de yoktu. Kişisel kanaatim liderlerin ağırlandığı yayınlar arasında en vasat performans Kılıçdaroğlu'na aitti. Belki puan kaybettirmemiştir ama kesinlikle puan kazandıracak bir yayın da olmadı." dedi.

mevzular açık mikrofon kılıçdaroğlu kılıçdaroğlu mevzular açık mikrofon programı kemal kılıçdaroğlu tamgatürk babala tv