MHP'den TTB'den 'Türk' İfadesinin Çıkarılması İçin Kanun Teklifi

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, TTB'nin adından "Türk" ifadesinin çıkarılması için kanun teklifi verdi.

Kürtçü terör örgütü PKK/YPG'ye karşı operasyonlarda Türk ordusu tarafından kimyasal silah kullanıldığını iddia eden Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı bir süre önce tutuklandı.

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi'nde yuvalanan Kürtçü terör örgütü yardakçısı bir grubun elebaşı olan Şebnem Korur Fincancı'nın tutuklanmasının ardından iktidar temsilcileri, TTB'nin adındaki "Türk" ifadesinin çıkarılmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Fincancı Bahane, Türk Düşmanlığı Şahane: İki Kurumun İsminden 'Türk' Adı Çıkarılıyor

"Türk" İfadesi Çıkarılsın

MHP Gaziantep Milletvekkili Muhittin Taşdoğan, Türk Tabipleri Birliği'nin isminden "Türk" ifadesinin çıkarılması için TBMM Başkanlığı'na kanun teklifi verdi.

6203 sayılı Türk Tabipleri Birliği kanununda değişiklik yapılmasını öngören bir kanun teklifi veren MHP'li Taşdoğan, Türk Tabipleri Birliği'nin adının "Tabipler Birliği" olarak değiştirilmesini talep etti.

Özel Haber | Türk Tabipleri Birliği'nde Yuvalanan Kürtçüler Şimdi de Türk Hekimlerini Tehdide Başladı

Fincancı Bahane, Türk Düşmanlığı Şahane

Savcı, Fincancı'nın tutuklanmasına karar veren mahkemeden Fincancı ve diğer Merkez Konseyi üyelerinin görevlerine son verilmesini talep etmişti. Türk Tabipleri Birliği'nin bu Kürtçü terör destekçisi yapılanmadan temizlenebilecek olmasına rağmen iktidarın "Türk" adını bir kurumdan daha silmeye çalışması dikkat çekiyor.

mhp türk ifadesinin ttb türk tabipleri birliği çıkarılması için kanun teklifi