MHP Diyarbakır İl Başkanı'nın Tutuklanmasının Ardından Milli Eğitim Müdürlüğünden Tepki Çeken Mesaj

TAKİP ET

"Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlamasıyla tutuklanan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ile ilgili bir gelişme yaşandı.

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp saatler içerisinde "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Kayaalp'in tutuklanmasının ardından Diyarbakır'da bir ilçe milli eğitim müdürlüğü, okul müdürlerinin olduğu WhatsApp grubunda dikkat çekici bir mesaj paylaştı.

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp Tutuklandı: Sistematik Cinsel İstismar İddiası


Medyascope'tan Ferit Aslan'ın haberine göre söz konusu mesajda "Merhaba değerli müdürlerim. Son günlerde basında çıkan bazı haberlerde bir siyasi parti il başkanının bir okul müdürünce şikayet edildiği bilgisi mevcuttur. Konu ile ilgili bilgisi okul müdürünün özelden ilçe müdürümüzle irtibata geçmesi gerekmektedir. İyi çalışmalar dilerim" ifadelerine yer verildi.



Bazı okul müdürleri Medyascope'a yaptıkları açıklamada "Olay zaten adlı makamlara intikal etmiş ve soruşturma açılmıştır. Olay devletin ilgili birimleri tarafından bilinirken, neden böyle bir bilgi istenir ki" dedi.

Gelen tepkilerin ardından bu mesajın silindiği bildirildi.

mhp diyarbakır il başkanı cihan kayaalp tutuklanmasıyla ilgili milli eğitim müdürlüğü tepki çeken mesaj