MHP Genel Başkan Yardımcısı Tarafından 'Kızı Üzerinden' Tehdit Edilen Kemal Özkiraz: 'Hudut Namustur' Pankartı Asan Çocukları Kaçırmak Terör Suçudur

TAKİP ET

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter tarafından tehdit edilen Avrasya Araştırma'nın sahibi Kemal Özkiraz, Ahmet Çakmak'ın "Hudut namustur" pankartı astıktan sonra kaçırılmasının "terör suçu" olduğunu söyledi.

Avrasya Anket'in resmi YouTube hesabından yaptığı açıklamalarda MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in kendisine yönelik tehditlerini anlatan Kemal Özkiraz "'Hudut namustur' yazan çocukları kaçırıp özel binalarda zorla video çektirdiler, bunların hepsi terör suçudur" dedi.

"Birçok meslektaşımıza geçmişte çok kötülükler yaptılar. Hakan Bayrakçı'ya geçmişte saldırdılar. Araştırmacı değil ama daha yakınlarda biliyorsunuz zaten çok da sevişmeyiz ama Celal Eren Çelik'e saldırdılar. Geçmişte gazetecilere saldırdılar, Murat Ağırel'e saldırdılar, tutukladılar. Sosyal medya kullanıcılarına saldırdılar tutukladılar. Kafasına 12 dikiş atılmış Selçuk Özdağ'a 'kendisini dövdürdü' dediler grup toplantısında. Bu yüzsüzlük, bu fütursuzluk beni çok rahatsız ediyor. 'Hudut namustur' yazan çocukları kaçırıp özel binalarda zorla video çektirdiler, bunların hepsi terör suçudur arkadaşlar, bunlar terör suçudur. Ama her faşist iktidar gibi gideceklerini anladıkça sertleşiyorlar, sertleştikçe gidişleri hızlanıyor" diyen Özkiraz, "Elbet bu devir döner. Ne demişler? Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Biz o zaman şimdi yazdığımız hesapları hepsinin yüzüne yüzüne çarpacağız"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tarafından 'Kızı Üzerinden Tehdit Edilen Kemal Özkiraz 'Hudut Namustur Pankartı Asan Çocukları Kaçırmak Terör Suçudur