MHP Genel Merkezi'nden DEVA Partisi İl Başkanı'na Saldıran MHP'li Başkana Destek

TAKİP ET

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer'e saldıran MHP Merkez İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Gözel ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın birlikte poz verdi.

Cumhur İttifakı'nın siyasi çıkarlarına uygun düşmeyen faaliyetlerde bulunan pek çok kişi, MHP'lilerin saldırısına uğradı, uğruyor. Avukat Afşin Hatipoğlu, Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ gibi pek çok isim ve son olarak da DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer, MHP'lilerin saldırısına uğradı. Saldırıların ardından saldırgan isimler MHP tarafından taltif ediliyor.

'Tek Adamın Türkiyesi'nde Siyasi Terör Rüzgarı

Son Saldırı DEVA Partisi İl Başkanı'na

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer, MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Burak Demirer ve yanındaki 10 kişilik grubun saldırısında yaralanmıştı. Olayın arkasında MHP'li belediyenin kaçak bir inşaata destek vermesi ve belediye araçlarının kaçak yapıda kullanılmasını DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Demirer'in eleştirmesinin olduğu ortaya çıkmıştı.

MHP'liler Tehdit Ediyordu: 'Sokak Kedisi' Muhabiri ve Eşi Silahlı Saldırıya Uğradı

Destek Pozu

Milliyetçi Odak'ın aktardığına göre saldırının üzerinden 4 gün geçtikten sonra saldırgan MHP'li Muhammet Mustafa Gözel, MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. MHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'la görüşen saldırgan MHP'li Mustafa Gözel ile kameralara "destek pozu" verildi.  

mhp genel merkezi deva partisi il başkanı burak demirer saldıran mhpli başkana destek muhammet mustafa gözel semih yalçın devlet bahçeli