MHP İl Başkanı: Astsubay, Polis Yaptığımız İnsan Sayısını Bilmiyorum

TAKİP ET

MHP Elazığ İl Başkanı Işıkver'den dikkat çekici bir nepotizm itirafı geldi.

Bir süre önce CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un kentte katıldığı bir yerel televizyon programına bağlanarak şehirde CHP'nin MHP'den fazla oy alması halinde istifa ederek şehri terk edeceklerini söyleyen MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, dikkat çekici bir nepotizm itirafında bulundu.

"Korkunç Sayıda Gencimiz Ekmek Sahibi Olmuştur"

Pek çok kişiyi astsubay ve polis yaptıklarını açıklayan Işıkver, "Korkunç sayıda gencimiz ekmek sahibi olmuştur. Bugün vatan, millet adına eline silah almıştır. Bunda da bakan yardımcılarımızın, Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş beyin de çok ciddi gayreti var. Bunlar bu şehri sahiplenirken biz diyeceğiz? Niye bunları gönderiyorsun mu diyeceğiz? Benim tabandaki bir kardeşimin bir problemi çözülecekse ben her türlü girişimi de yaparım" diye konuştu.

"Ülkü Ocakları'na Giden Her Gencin..."

Işıkver, "Ülkü Ocakları'na giden her gencin teşkilata gelen her genci eğer işsizse, iş arıyorsa, milli bilince sahipse, eğitimi yeterliyse; devlete, millete hizmet etmek istiyorsa, polisliğe askerliğe yönlendirdiğimiz çok fazla kardeşimiz var" ifadelerini kullandı.

mhp il başkanı elazığ semih ışıkver astsubay polis sayısını insan bilmiyorum itiraf nepotizm