MHP'li Bir Vatandaşın Sokak Röportajındaki Sözleri Sosyal Medyada Gündem Oldu

TAKİP ET

MHP'li bir vatandaşın Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirileri sosyal medyada gündem oldu. MHP lideri Bahçeli'ye tepki gösteren vatandaş, Cumhur İttifakı'nı iktidardan ülkücülerin göndereceğini söyledi.

YouTube kanalı Kendine Muhabir'in sokak röportajında konuşan bir vatandaş, Cumhur İttifakı'na yönelik sert eleştirilerde bulundu.

"Koyu bir MHP'li" olduğunu söyleyen vatandaş, 2018 seçimlerinde Bahçeli'ye oy verdiğini belirterek "Ama 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı yıkacak olan da biziz" diye konuştu.

"Bahçeli Bir Koltuğa Kendisini Sattı"

MHP'lilerin Bahçeli'ye kızgın olduğunu söyleyen vatandaş, "Gittin Tayyip'in kucağına oturdun. Ne işin var? Recep Tayyip Erdoğan en ağır lafları kime etti? Devlet Bahçeli'ye... Bizim o zaman zorumuza gidiyordu o sözler. Ama boşuna kendimizi hedef etmişiz. Neden? Devlet Bahçeli bir koltuğa kendisini sattı" dedi.

"Şu An Beka Açlık, Yoksulluk"

"Beka" söylemini eleştiren vatandaş, "Şu an beka açlık, yoksulluk, perişanlık! Madem beka, çık o zaman vur yumruğunu! Bitir bu yoksulluğu! Diyorlar ki 'Nas var'. Sıfırla o zaman faizi!" şeklinde konuştu.

"Atatürk'ü Nasıl Sevmiyorsunuz?"

Camiye siyasetin sokulmasına da tepki gösteren vatandaş, "Ne işi var siyasetin camide? Cuma günü bir tanesi bile Atatürk'ü anmıyor. Bir İngiliz, Fransız, Yunan Atatürk'ü sevmeyebilir. Siz nasıl Atatürk'ü sevmiyorsunuz ya? Atatürk'e niye kafa tutuyorsunuz bu kadar?" diye sordu.

"50 Tane TV'leri Olsa Artık Bitti Bunlar"

"Yüce Yaradan dedi ki 'Sen çok büyük konuştun', tüp kuyruğu dedi, oldu; yağ kuyruğu dedi, oldu; ekmek kuyruğu dedi, oldu. Tarım Kredi Kooperatifleri'nde fiyat düşmüş, nerede düştü?" diyen vatandaş, "50 tane televizyonu, 50 tane gazetesi olsa, 50 tane radyosu olsa artık bitti bunlar. Artık bitti, duvara tosladı bunlar" ifadelerini kullandı.

mhpli mhp ülkücü bir vatandaşın sözleri sokak röportajı kendine muhabir sosyal medya gündem oldu bahçeli koltuğa kendisini sattı