MHP'li Saffet Sancaklı: Erdoğan'la Görüştüm; Temmuz Ayında Asgari Ücrete ve Emekli Aylıklarına Zam Gelecek

TAKİP ET

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, hayat pahalılığı ve enflasyonun habercisi olan asgari ücret ve emekliye zam haberini verdi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP istişare toplantısında yaptığı konuşmada AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü; asgari ücrete ve emekli aylıklarına Temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Hayat pahalılığı Türk milletinin belini bükerken Cumhur İttifakı mensupları çareyi enflasyonu daha da artıracak çözümlerde arıyor. 

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da hayat pahalılığı ve enfslasyonun habercisi olan asgari ücret ve emekliye zam haberini duyurdu.

Sancaklı, “İnşallah Temmuz ayı ile birlikte asgari ücretten tutun da emeklilerimize kadar birçok çalışan ve emeklilerimizin maaşlarına zam yapılacak. Çiftçilerimizin kredilerinde kolaylık sağlanacak. Halkımızın yanında olmaya devam edecek olan Cumhur İttifakı bunu her alanda göstermeye devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 gün önce imzaladığı kararname ile çiftçilerimizin borçlarının yüzde 75’ini devletimizin ödeyeceğini ilan etti. Temmuz ayında da maaşlara zam gelecektir” dedi. 

saffet sancaklı erdoğan Zam asgari ücrete zam emekli aylıklarına zam emekli zammı