MHP'li Vekil 'İktidarın Nimetlerini' Anlattı: Önceden Zabıt Katipleriyle Görüşmeye Çalışıyordum, Şimdi Başsavcıyı Arıyorum

TAKİP ET

AKP yanlısı olmanın nimetlerini sıralayan MHP'li güç sevdalısı vekilin söyledikleri gündem oldu.

MHP'li Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un, muhalefette görev yaptıkları yıllarda yaşadığı sıkıntıları ve neden Cumhur İttifakında yer aldığını anlattığı görüntüler ortaya çıktı. AKP yanlısı olmanın nimetlerini sıralayan güç sevdalısı vekil, şu ifadeleri kullandı:

"Ben MHP'de il başkanlığı yaparken, muhalefette il başkanlığı yaptım. Allah şahit, bir salonu kiralamak istiyorduk büyükşehirden, vallahi zorlanıyorduk."

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Kayseri'ye giderek vatandaşları ziyaret eden Ersoy, AKP ile ittifak olmadan önce zabıt katipleriyle bile görüşmekte zorlandığını ancak şimdi başsavcıyı arayabildiğini söyledi. İttifak kurulduktan sonraki süreçten bahsederken daha önce ulaşamadığı isimlere şimdi ulaşabildiğini anlatan Ersoy, şunları söyledi:

"Güç çok önemli. Adliyelerde zabıt katipleriyle görüşmeye çalışıyordum. Cumhur İttifakıyla birlikte, sayın başsavcımızı arıyoruz, değil mi? İçişleri Bakanımızla görüşüyoruz, değil mi? Tarım Bakanımızı cep telefonundan arıyoruz, değil mi? Cumhur İttifakı olarak güçlüyüz."

Sinan Ateş cinayetinden sonra hangi savcıları aradığı ise merak konusu oldu.

Sinan Ateş Cinayetinin Bilirkişi Raporu Ortaya Çıktı: Raporda Cinayet Günü Gerçekleşen Telefon Konuşmaları ve Haberleşmelerin Dökümü Yer Alıyor

MHP akp cumhur ittifakı