MHP'li Yönter, Yargıtay'la Çelişti: MHP'den İstifa Falan Yok

TAKİP ET

MHP Genel Başkan Yardımcı İzzet Ulvi Yönter, partisinin Sultanbeyli İlçe Başkanlığı'nda yeni üyelere rozet takmak üzere törene katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcı İzzet Ulvi Yönter, partisinin Sultanbeyli İlçe Başkanlığı'nda yeni üyelere rozet takmak üzere törene katıldı. 

AKP yandaşı Ahaber'in verdiği bilgilere göre, çoğunluğu İYİ Parti ve Zafer Partisi eski üyesi olan 813 kişi, Cumhur İttifakı'nın küçük partisi MHP'ye katıldı. MHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP'den istifa edilmediğini aksine partiye katılım olduğunu yazdı. 

Yargıtay, Siyasi Partilerin Üye Sayılarını 8 Ay Sonra Tarih Vermeden Güncelledi

Oysa,  üye sayılarını perdelemek için prosedür değiştiren Yargıtay bile MHP'nin 4 Ocak 2023 itibariyle 16 bin üye kaybettiği bilgisini paylaşmıştı. Bu paylaşım, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümünden yalnızca 5 gün geçtikten sonra yapılmıştı. 

Yargıtay Düşen Üye Sayılarını Perdelemek İçin Prosedür Değiştirdi: Üye Sayıları Artık Sadece Ocak'ta Yayımlanacak

Bu verileri inkâr eden Yönter, şöyle konuştu:

"Cumhur İttifakı ve MHP gün geçtikçe daha çok büyüyor. Biz günden güne güçleniyor. Öyle bir kuvvet kazanıyor ki 14 Mayıs'ta sandıklar açıldığı vakit herkes bunu görecek. Bugün Sultanbeyli İlçe Başkalığımızın düzenlemiş olduğu partimize katılım töreni münasebetiyle binlerce insanımıza kucak açtık. Saflarına katılmalarını gururla kabullendik. Artık bize katılan vatandaşlarımızla aynı hedefler doğrultusunda yürüyoruz.

Bize katılan kardeşlerimiz bize güç verdiler, onur verdiler. MHP'den istifa falan yok o kadar güçlü bir irade var ki Allah'a şükür her gün ama her gün bileniyor. Bunu görmüyor, duymuyor, söylemiyorlar. Bunların kalbi mühürlü. MHP'yi düşüremeyecekler, sekteye uğratamayacaklar. Cumhur İttifakı ve MHP'nin önünü kesemeyecekler. Cumhur İttifakı ve MHP Türkiye demektir. Türk-İslam alemi demek, mazlumların umudu demek. Biz mazlumların umudu olmaktan vazgeçmeyiz. Biz Türklüğün bayraktarı olmaktan vazgeçer miyiz?

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı olacak. Bu kesin ve katidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı ile ilgili spekülasyon yapanların hepsi demokrasinin mankurtlarıdır. Hukuk tanımaz cahillerdir. Anayasal ve yasal her şeye baksınlar nasıl aday olabileceğini görsünler. MHP 14 Mayıs'ta tarihinin en yüksek oylarında bir tanesini alacak. Sultanbeyli'de oylarımızı 3'e katlayacağız. İstanbul'da bütün sandıklardan gümbür gümbür çıkacağız.

İstanbul'da tek ses, tek nefes ve tek yürek vaziyetindeyiz. Bizler liderinin ve davasının ardında kararlı ve imanlı şekilde yürüyorlar. İşte bu kadar insan bizim gönül seferberliğimize katıldı. Daha çığ gibi büyüyeceğiz. Daha nice katılım törenleri yapacağız. MHP'yi tanımıyorlar, Cumhur İttifakı ve MHP'ye iftira atanları şaşkına çevireceğiz. Biz gündemin önünden gidiyoruz. Biz ülkemizi ve aziz milletimizi seviyoruz. Biz evlatlarımızın çocuklarımızın geleceği için mücadele ediyoruz. Adam gibi adam olanların mert gibi duranların yeridir MHP ve Cumhur İttifakı. 14 Mayıs'ta başaracağız."

izzet ulvi yönter MHP yargıtay üye sayısı sinan ateş