MHP Milletvekili Arzu Erdem, Partili Bir Grupla Festival Bastı: 'Azdan Az, Çoktan Çok'

TAKİP ET

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Esenyurt'ta düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali'nde konuşma yapmasına izin verilmemesi üzerine MHP'li bir grupla sahneyi bastı.

Cumhuriyet'in haberine göre İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen Kardeş Türküler Festivali'nde MHP Milletvekili Arzu Erdem konuşma yapmak istedi.

Fakat iddiaya göre buna izin verilmeyince Erdem alanı terk etti ve kalabalık bir partili grupla gelerek sahneyi işgal etti.

"Mikrofon Verilmeyince Festivali Bastı"

Organizasyonun sunucusu Başak İkiz yaşananları "Arzu Erdem 'Bana mikrofonu ver konuşacağım' dedi. Ben de kendisine 'Belediyeden izin almadan veremem' dedim. O da 'Burası karışacak' diye tehdit ederek olay yerinden uzaklaştı. Uzaklaşmasıyla birlikte kalabalık tekbir getirerek konser alanına geldi. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a saldırmaya çalıştılar. Gelenler çevik kuvvetle geldiler. Polisle birlikte sahneye çıktılar 'Hareketin lideri Devlet Bahçeli' diye slogan attılar" ifadeleriyle anlattı.

"Azdan Az, Çoktan Çok"

Beraberindeki MHP'li grupla festivali basıp elindeki megafonla sahneye çıkan Arzu Erdem, "Ben MHP İstanbul Milletvekili olarak burada bulunan 40 derneğimizin etkinliğine geldim. Geldiğim bu etkinlikte ne yazık ki Esenyurtluları selamlama konuşmam yapılmaması için ilgili belediye başkanı ve güvenlik görevlileri tarafından her yöntem kullanıldı. Biz de diyoruz ki, 'Azdan az çoktan çok'. Biz konuşuruz ve gerekli cevabı veririz. Biz şu an burada Allah'ın izniyle devletimizi temsil ediyoruz. Esenyurt sahipsiz değil" ifadelerini kullandı.

mhp milletvekili arzu erdem partili mhpli bir grupla festival bastı azdan az çoktan çok gider