MHP Silivri İlçe Başkanı ve İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı, Buğra Kavuncu'ya Saldıran Şahsın Dükkanının Açılışına Katılmış

TAKİP ET

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya saldıran şahısla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik olarak HalkTV'den çıktığı esnada "Bir şey sormak istiyorum" diyerek yaklaşan bir kişi tarafından saldırı düzenlenmişti.

HalkTV'den İsmail Saymaz'ın haberine göre söz konusu saldırıyı gerçekleştiren şüpheli şahsın yaptığı dükkan açılışına MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın ve İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erhan Özkök'ün katıldığı ortaya çıktı.

MHP Silivri İlçe Teşkilatı'nın Facebook hesabından konuya ilişkin olarak yapılan paylaşımda "İlçe Başkanımız Zafer Yalçın ve İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erhan Özkök, ilçemizde faaliyete giren araç alım satım işletmesinin açılışını gerçekleştirdi. İşletme sahibi S. ve B.O’ya bol bereketli kazançlar dileriz" denilmiş.

Buğra Kavuncu'dan Saldırıya İlişkin Son Açıklama

Saldırıyı gerçekleştiren şahsın İYİ Parti ile bağı bulunduğuna ilişkin iddiaların ortaya atılması sonrasında açıklama yapan Buğra Kavuncu "Şahsıma yönelik menfur saldırının failinin, İYİ Partimiz ile hiçbir alakası yoktur. Bu şahıs, ne Partimizin üyesi ne de herhangi bir kademesinde görevlidir. Aksini iddia etmek, olayı çarpıtmak ve gerçekten odaklanılması gereken yerden uzaklaşmaktır" açıklamasını yaptı.

 

MHP Silivri İlçe Başkanı ve İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'ya Saldıran Şahsın Dükkanının Açılışına Katılmış