MHP'den Cem Yılmaz'a Tehdit

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı hedef aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, "Cem Yılmaz PKK'yı kınayan bir cümle kurabilir misin?" başlıklı yazısında "'PKK’yı terör örgütü olarak değil, silahlı halk hareketi olarak görüyoruz' diyen terörist Demirtaş’ı savunacak kadar ahmak olursan elbette tepki görürsün Cem Yılmaz..." dedi.

Ya İleri Derecede Ahmaksın ya da...

"Cem Yılmaz köşeye sıkıştığını anlayınca bu sefer de geçmişte şehit çocuklarının eğitimine katkı için sahne almasını hatırlatarak 'Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediğim geceyi duyurduğumda altına 'askerimizin senin parana mı ihtiyacı var ulan' diye yazdırılıyor . Vakfın başkanı siz üzülmeyin demişti ! Nesine üzülmeyeyim arkadaş. Hak nerede hak, oyun gibi oynuyorlar insanlarla!' açıklamasını yapmış… O şehit çocuklarının babalarının katili olan terörist Demirtaş’a, o şehit çocuklarının ana ve babasının katili terör örgütü PKK’ya her atmosferde destek olan Osman Kavala’ya sahip çıkıyorsan, sana söylenecek tek söz 'O paran, o katkın yerin dibine batsın' olur…" diyen Çiçek, "Ya şehit çocuklarına bunu yapmayacaksın ya da baba ve analarının katillerine sahip çıkmayacaksın. İkisini beraber yapıyorsan sana insan denmez Cem Yılmaz. Ya ileri derecede ahmaksın ya da hainliğini şehit çocuklarını istismar ederek kapatmaya çalışıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Seni Kurtaran Olmayacak Cem Yılmaz

"Cem Yılmaz senden bir isteğimiz var. Terör örgütü PKK’ya ağız dolusu hakaret edebilir misin? Terör örgütü PKK ve uzantılarını kınayabilir misin? Terörist Demirtaş’ın ve Osman Kavala’nın terör örgütü PKK’yı destekleyen açıklamalarına ait videoları evinde oturup izleyip, gizemi çözüp-çözmediğine dair tekrar bir açıklama yapar mısın?" diyen Çiçek yazısında, "Aksi halde 'Kasımpaşa’dan Apaçi Selim’in selamı var' desen bile senin bu ihanete destek kampanyasındaki rolün asla unutulmayacak ve seni kurtaran olmayacak Cem Yılmaz..." ifadelerine yer verdi.

MHP'den Cem Yılmaz'a Tehdit seni kurtaran olmayacak pkk'ya ağız dolusu hakaret edebilir misin