MHP'den Seval Türkeş Çıkışında Geri Adım! Bahçeli: İsteyen İstediği Yeri Ziyaret Edebilir

TAKİP ET

Bahçeli, MHP cephesinden sert tepki gösterilen Kılıçdaroğlu'nun Seval Türkeş'i ziyareti tartışmalarında geri adım atarak "Özgür bir ülkeyiz, isteyen istediği yeri ziyaret edebilir" açıklamasında bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki partili heyetin Türk dünyasının büyük lideri Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'e bir nezaket ziyareti gerçekleştirmesi üzerine sert bir tavır sergileyen MHP'den geri adım geldi.

Partisinin İl Başkanları toplantısında konuşan Genel Başkan Devlet Bahçeli, kendisine yöneltilen "Kılıçdaroğlu'nun Alparslan Türkeş'in eşini bir ziyareti söz konusuydu. Bu sosyal medyada da parti tabanında da bazı farklı değerlendirmelere yol açtı. Bununla ilgili yorumunuz ne olur" şeklindeki soruya "Birbirlerini ziyaret serbestisi vardır. Özgür bir ülkeyiz, isteyen istediği yeri ziyaret edebilir" yanıtını verdi.

Hatırlanacağı üzere CHP heyetinin Türkeş ailesini ziyareti sonrasında Bahçeli'nin Basın Danışmanları Metin Özkan ve Yıldıray Çiçek, televizyon programları ve partinin yayın organı Türkgün gazetesi üzerinden Seval Türkeş'e çirkin sözlerle yüklenmişti.

devlet bahçeli mhp il başkanları toplantısı seval türkeş türkeş ailesi