MHP'li Başkan, AKP'li Meclis Üyesinin Asfalt Şovuna Tepki Gösterdi

TAKİP ET

3 köye yapılan asfalt çalışmalarının şovunu yapan AKP'li İl Genel Meclis Üyesi Nuri Köksoy, MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu'nu kızdırdı.

Kırıkkale'de Balışeyh ilçesindeki Yenili, Beşbıçak ve Ulaklı köylerine asfalt yapıldı. İktidara geldikleri günden beri asfalt tutkunu olmalarıyla dikkat çeken AKP'liler sosyal medya üzerinden çalışmaları tebrik etti. 

Kırıkkale'de AKP'li İl Genel Meclis Üyesi Nuri Köksoy asfalt yolun fotoğraflarını paylaşarak, “Bayram boyunca  Yenili, Beşbıçak ve Ulaklı köyler arasında yapılan 11 km asfalta seyreden araç sahipleri AK Parti'ye ve Kırıkkale Özel İdaresi'ne teşekkür ediyorlar. Yaparsa AK Parti yapar en iyisi yapar” yazdı. 

Küçük Ortaklar Öfkelendi

Köksoy'un paylaşımını gören MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim. Biraz eksik olmuş sanki Nuri Bey” ifadelerini kullanarak MHP'nin anılmamasına tepki gösterdi.

 

MHP'li Karakeçili Meclis Üyesi Bilal Bozbal'da Köksoy'un paylaşımına, “Başkanım ‘yaparsa Cumhur İttifakı yapar' deseydin daha iyi olurdu'' yorumunu yazdı.

Yahşihan Meclis Üyesi Hüseyin Uluyürek ise Köksoy'a “Cumhur İttifakı  ve il genel meclis üyesi arkadaşlar sayesinde bu hizmetler yapılıyor” şeklinde tepki gösterdi.

İl Genel Meclis Üyesi Nuri Köksoy, asfalt şovuna ortak olmadıkları için sinirlenen küçük ortakların yorumlarının ardından paylaşımını kaldırdı. 

 

kırıkkale asfalt yol akp mhp eksik olmuş erdal baloğlu nuri köksoy