MHP'li Başkanın 200 Milyon Lira Değerindeki İşletmesine 'Çöktüğü' İş İnsanı: Şu An Memleketin Başıboş Olabilir Ama Seçimden Sonra Göreceksiniz

TAKİP ET

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün 200 milyon lira değerindeki işletmesine 'çöktüğünü' iddia eden Hacı Nuh Kaya, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İş insanı Hacı Nuh Kaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ortağı olduğu Manisa Geri Dönüşüm Enerji AŞ.'nin işlettiği Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Entegre Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm Rehabilitasyon Bertaraf Tesisleri ve Düzenli Depolama Sahası'nın baskı yapılarak elinden alındığını, "çöküldüğünü" ileri sürdü.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Hacı Nuh Kaya, "Mhp’li Manisa BB @cengizergun Memleketi başıboş yakaladı, 10 ay önce 200 milyon değerindeki işletmemize çöktü. Şimdi de bizden çökerek aldığı işletmeyi,Eski rizespor başkanına 300 milyona sattı. Şu an memleketin başıboş olabilir ama seçimden sonra göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

MHP'li Başkanın 200 Milyon Lira Değerindeki İşletmesine 'Çöktüğü' İş İnsanı Şu An Memleketin Başıboş Olabilir Ama Seçimden Sonra Göreceksiniz