MHP'li Belediye, LÖSEV'in Afişlerini Kaldırttı

TAKİP ET

Ankara Gölbaşı'nda asılan LÖSEV afişleri, MHP'li belediye tarafından kaldırıldı.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesine asılan LÖSEV afişleri, MHP'li belediye tarafından kaldırıldı ve yerlerine belediyenin faaliyetlerini anlatan tanıtım reklamları asıldı.

Hasta çocuklar için bağış toplanmasını hedefleyen afişler hakkında açıklama yapan LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, ''Yazıklar olsun Ankara ⁦Gölbaşı Belediyesi⁩ başkanı Ramazan efendi. Ramazan ayında çok büyük işlere imza attın. LÖSEMİLİ bir yavrumuzun ve annesinin posterini kendi afişinle kaplattın. LÖSEMİLİ yavrularımızın fitre ve zekatını engelledin. Helal olsun sana. Vebali boynuna'' dedi.

Twitter hesabından bir paylaşım daha yapan Ezer, ''Yarın makamına 3 km uzaklıktaki hastanemize gel de yatan 50
LÖSEMİLİ çocuğumuza ve anne - babalarına bir açıklama yap. Oldu olacak tamamen bedava tedavi olan çocuklarımızın serumlarını, ilaçlarını da kes'' ifadelerini kullanarak Mansur Yavaş'a şikayette bulunduğunu da belirtti.

Ezer, “Herhalde bunu Türkiye ‘de bir tek Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Bey yapardı. LÖSEV’in izinli Ramazan brandasının üstünü hemen kendi reklamı ile kapatmış. Herhalde lösemili bir çocuğumuzun 3 kuruş fitresini engellemek bir tek ona nasip oldu. Tam 1 yıl ruhsatımızı vermemek de.

Anne ile lösemili yavrusunun bu bakışlarının üzerini kapattınız. Reva mı bu? Reva mı lösemili bir çocuğumuza gelecek olan fitreyi ve zekatı engellemek. Çok mu hoşunuza gitti evinde kaynayacak bir çorbayı dökmek” şeklinde tepkilerini sürdürdü.

 

ankara gölbaşı mhp belediye lösev afiş üstün ezer