MHP'li Belediyeden Bilal Erdoğan'ın Vakfına Bedelsiz Kafe Devri

TAKİP ET

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi, Bilal Erdoğan'ın vakfına 5 yıllığına bir kafeyi bedelsiz olarak devretti.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, mülkü Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Fatih Parkı’ndaki bir kafe, bedelsiz bir şekilde 5 yıllığına Bilal Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı TÜGVA’ya devredildi. Geçtiğimiz Mart ayında Meclis gündemine gelen ve AKP'li ve MHP'li üyeler tarafından kabul edilen devir işlemine İYİ Partili ve CHP'li üyeler karşı çıkmıştı.

Komisyonda kabul edilen devir isteği meclis toplantısında gündeme getirildi. MHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ün oylamaya sunmasıyla birlikte AKP'li ve MHP'li üyelerin oy çokluğuyla kafenin ücretsiz olarak TÜGVA’ya devri yapıldı.

TÜGVA'nın, 6 ay içerisinde “Geleceğin Gençliği, Genç Merkez ve İcathane” projelerini halka ve öğrencilere açık olarak ücretsiz bir şekilde başlatılması aksi hâlde sonlandırılacak olan tahsisle kafe 5 yıl süreyle ücretsiz olarak TÜGVA’ya verilmiş oldu.

CHP'li meclis üyesi Bülent Mersinli yaptığı açıklamada “Belediyenin en güzel arazilerinden birini ‘hormonlu bir vakıf’ olan, tartışmalara neden olan ve bir siyasi partinin adeta arka bahçesi olan vakfa ücretsiz olarak devrettiler” ifadelerini kullandı.

 

tügva mhp'li belediye vakıf devir devri yapıldı bedelsiz ücretsiz 5 yıllığına gerçekleşti meclis komisyon akp'li mhp'li kabul evet manisa büyükşehir belediyesi şehzadeler ilçesi