MHP'li Cemal Enginyurt İhraç Talebiyle Disipline Sevk Edildi

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Enginyurt, zaman zaman AKP'yi eleştirdiği için Devlet Bahçeli tarafından uyarıldığını söylemişti.

Enginyurt son açıklamasında şunları ifade etmişti:

“Tarım Bakanı ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhalefet mi ettik? Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur İttifakından başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün Tarım Bakanı… Biz anlatamıyor muyuz projeleri? Muhalefet mi ettik size?”

Disipline sevk edilmesinin ardından sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Enginyurt, "Fındık üreticisinin hakkını savunmak, vatanı savunmak gibidir. Fındıkta oynanan oyunlara karşı durmanın bedeli ağırda olsa; bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir. Şerefin tavizi olmaz. MHP, vazgeçilmez sevdamdı" ifadelerini kullandı.