"MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı 200 Milyon TL Değerindeki Tesisime 'Devletin Gücüyle' Çöktü"

TAKİP ET

İş insanı Hacı Nuh Kaya, MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ilişkin çok dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

İş insanı Hacı Nuh Kaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ortağı olduğu Manisa Geri Dönüşüm Enerji AŞ.'nin işlettiği Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Entegre Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm Rehabilitasyon Bertaraf Tesisleri ve Düzenli Depolama Sahası'nın baskı yapılarak elinden alındığını, "çöküldüğünü" ileri sürdü.

Eski Rizespor Başkanı Hasan Kartal'ın bu tesisi 300 milyon liraya aldığını belirten Hacı Nuh Kaya, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Eski Rizespor Başkanı Hasan Kartal tesisi 300 milyona almışsın. Şu ödeme dekontunu bir paylaş bakalım kaç kuruş ödeyebilmişsin. Değeri 200 milyon. MHP’li Manisa BB @cengizergun bir kuruş vermeden DEVLETİN GÜCÜYLE o tesisi çökerek elimden aldı.Sen bilerek aldın orayı……

@hasan_kartal53 sen 300 miyon değil bu yağmacılara 300 tl ödeyemezsin. Bu yağmacılar kendini kurtarmaya çalışıyor. O şirket @cengizergun @mevltAktan2 tarafından elimizden çökerek alındı. Organize suç örgütüne üye olma!!! Bu iş Savcılık,Sayıştay,içişlerinde Bilesin!!" ifadelerini kullandı.

"MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı 200 Milyon TL Değerindeki Tesisime 'Devletin Gücüyle' Çöktü"