MHP'li Vekilin Oğlunun Thodex Kurucusu ile Ortak Şirketi Olduğu Ortaya Çıktı

TAKİP ET

MHP'li Milletvekili Saffet Sancaklı'nın oğlu Mert Sancaklı'nın Thodex şirketi kurucusu Faruk Fatih Özer ile ortak şirket kurduğu öğrenildi.

Çalkantılı hikayesiyle Türkiye gündemini yönlendiren Thodex şirketi kurucusu Faruk Fatih Özer bu kez de MHP'li Milletvekili Saffet Sancaklı'nın oğlu Mert Sancaklı ile kurduğu şirket sebebiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Yatırımcıların hesaplarıyla ilişkisini kesen ve hemen ardından Arnavutluk'a kaçan Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolar ile ortadan kaybolduğu iddiaları gündemde yerini korurken Özer hakkında çıkarılan kırmızı bülten kararı da sabah saatlerinde duyuruldu.

Öğle saatlerinde ise Cumhuriyet'in haberine göre Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer ile MHP  Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın oğlu Mert Sancaklı'ın "Hoppara Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri” adlı bir şirkette ortak olduğu ortaya çıktı. 

Kripto paraların ticaretinin yapıldığı borsalara para göndermek için de kullanılan bir sanal cüzdan olan ''Hoppara'' adlı şirketin ortağı Sancaklı'nın konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

 

mert sancaklı saffet mhp thodex şirket ortak faruk fatih özer