MHP'nin Hedef Gösterdiği Bülent Aydemir'in İşine Son Verildi

TAKİP ET

MHP'li üst düzey yöneticilerin hedef gösterdiği HaberTürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in işine son verildi.

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Twiiter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla HaberTürk sunucusu Ebru Baki'yi hedef göstermiş, "Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi? Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir" ifadeleriyle Baki'ye "köpek" yakıştırması yapmıştı.

Yönter'e bugün canlı yayında cevap veren HaberTürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, "MHP Genel Başkan Yardımcısı dün bir tweet attı. Ben dün yoktum ama bu programda senin partnerinim. Biz burada seninle de tartışıyoruz haber için. Ama yeni bir şey başladı. Beğenmedikleri bir şey olduğunda siyasetçiler gazetecileri hedef gösteriyor. Ben bu ifadeleri tekrar ağzıma almak istemiyorum. MHP'nin kurumsal şahsına da hiçbir şey söylemiyorum. MHP'nin kurumsal kimliği olsa oradan yapılırdı bu açıklamalar. Bu ifadeleri aynen, ne bir eksik ne bir fazla Ulvi Bey'e iade ediyorum. Bu programda gazetecileri hedef gösteren açıklamaları kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

Sonrasında ise Devlet Bahçeli'nin Twitter hesabından yaptığı "HaberTürk izlemiyorum" paylaşımı üzerine MHP yöneticileri ve MHP'li "trollerin" yoğun hakaret içeren gönderileri ile Twitter'da "MezopotamyaÇocuğuBülent" ve "HaberTürkTvİzlemiyorum" etiketleri Türkiye Gündemi'ne girdi.

Akabinde ise HaberTürk Ankara temsilcisi Bülent Aydemir'in işine son verildiği öğrenildi.

mhpnin hedef gösterdiği mhplilerin bülent aydemirin işine son verildi